Mediaguru Jack Bacon - Monipuoliset media-alan palvelut
Tietoja yrityksestämme Laadukkaat kotisivujen tuotantopalvelut Mobiilisivut Hakukoneoptimoinnit Sosiaalisen median palvelut Muut palvelumme Moottoriurheilu on harrastuksemme Pyydä tarjous palveluistamme
KeskiBar
 
Kotisivupalvelut Sisällöntuotantopalvelut Domain- ja web-hotellipalvelut Muut palvelut
 
Mediaguru Kotisivut
Mediaguru Kotisivut
Oikein kotisivuillesi toteutettu hakukoneotimointi tuo vilinää nettisivuillesi ja sitä kautta myös lisää potentiaalisia asiakkaita sekä ennen kaikkea kassavirtaa!

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu. Lisäksi pyritään parantamaan sivuston sijoituksia myös ennalta arvaamattomilla hakulauseilla eli niin sanotuilla pitkän hännän hakusanoilla.

Optimointi nostaa tietyn sivun tai koko sivuston sijoitusta merkittävästi. Toimialasta ja kilpailutilanteesta riippuen yritys nousee Googlen ensimmäiselle kolmelle, parhaassa tapauksessa ensimmäiselle tulossivulle. Optimointi alentaa myös hakusanamainonnan klikkaushintoja.

Hakukoneoptimoinnissa on kolme vaihetta:
- tekninen, jolla varmistetaan sivuston löydettävyys uusimpien hakukriteerien mukaan
- sisällön optimointi, joka tarkoittaa avain- ja hakusanojen luonnollista sijoittelua
- sivuston linkittäminen ja sisällön jakaminen ulkopuolisiin kanaviin

Sinun ei kuitenkaan tarvitse pohtia teknisiä asioita. Me teemme optimoinnin Avaimet käteen -periaatteella. Haluatko kasvattaa asiakasvirtaa omien sivujesi avulla? Ota yhteyttä!

Hakukoneoptimointi on markkinointia - Me hanskaamme asian!

Suomessa tehdään päivittäin noin 5 miljoonaa Google-hakua. Useimmiten haetaan uutisia, kiinnostavaa tietoa tai palveluja. Käyttäjillä on siis hakuja tehdessään selkeä tarve.

Google AdWords-kampanjalla saa edullista näkyvyyttä nopeasti. Erityisen tehokas se on kilpailluilla aloilla. Kun samoista asiakkaista kilpailee satoja yrityksiä, voi optimoiduillakin sivuilla jäädä hakutulossivujen hännille. Hakukonemainonnalla yritys pääsee tulossivun kärkipaikoille.

Toteutamme hakukonemainontaa kampanjaluonteisesti tai pidemmälle aikavälille. Kampanjan voi kohdistaa valtakunnallisesti tai tietylle alueelle.

Hakukonemainonta on yritykselle helppoa – me hoidamme kaiken:
- kartoitamme näkyvyyden kannalta tärkeimmät avainsanat
- suunnittelemme mainokset ja aktivoimme kampanjan.
- raportointi on säännöllistä, joten yritys saa mitattavaa dataa kampanjan tehokkuudesta.

Haluatko nopeaa näkyvyyttä liikoja maksamatta? Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää kuinka voisimme tehostaa näkyvyyttäsi bittiavaruudessa!
 
 
Bottombar