Mediaguru Jack Bacon - Monipuoliset media-alan palvelut
Tietoja yrityksestämme Laadukkaat kotisivujen tuotantopalvelut Mobiilisivut Hakukoneoptimoinnit Sosiaalisen median palvelut Muut palvelumme Moottoriurheilu on harrastuksemme Pyydä tarjous palveluistamme
KeskiBar
 
Kotisivupalvelut Sisällöntuotantopalvelut Domain- ja web-hotellipalvelut Muut palvelut
 
Mediaguru Kotisivut
Internetin käyttö mobiililaitteilla on kasvanut voimakkaasti. Parin vuoden kuluessa mobiilisurffaamisen ennustetaan ohittavan kiinteän internetin käytön.

Älypuhelimilla on kätevä etsiä lähintä kahvilaa tai huoltoasemaa. Paikkatiedot, aukioloajat ja yritysten yhteystiedot ovatkin yleisimpiä mobiilihakuja, mutta myös ostoksia tekevien määrä on hurjassa kasvussa.

Internetiin suunnitellut sivut toimivat harvoin sellaisenaan mobiililaitteissa. Mikäli sivut latautuvat älypuhelimeen liian hitaasti, asiakas hylkää haun ja siirtyy kilpailijalle. Siksi juuri mobiilisivuilla on markkinoinnissa yhä suurempi rooli.

Mobiilisivuista hyötyvät sekä kuluttajapalveluja tuottavat että B2B yritykset. Kevyet, mobiililaitteille räätälöidyt sivut ovat kustannustehokas tapa tavoittaa asiakkaat ”lennosta” ja varmistaa yrityksen kilpailukyky. Latausajan lisäksi mobiilisivujen toteutuksessa pitää huomioida sisältö, jotta asiakas saa olennaisen tiedon turhia klikkaamatta.

Meiltä saat toimivat ratkaisut mobiilimarkkinointiin!
Ota yhteyttä ja kysy lisää kuinka voisimme tehostaa näkyvyyttäsi bittiavaruudessa!
 
 
Bottombar