Mediaguru Jack Bacon - Monipuoliset media-alan palvelut
Tietoja yrityksestämme Laadukkaat kotisivujen tuotantopalvelut Mobiilisivut Hakukoneoptimoinnit Sosiaalisen median palvelut Muut palvelumme Moottoriurheilu on harrastuksemme Pyydä tarjous palveluistamme
KeskiBar
 
Kotisivupalvelut Sisällöntuotantopalvelut Domain- ja web-hotellipalvelut Muut palvelut
 
Sosiaalinen media eli SoMe, (Facebook, Twitter, wikit, blogit, chatit, keskustelupalstat jne), tuo uusia haasteita ja mahdollisuuksia niin asiakaspalvelun hoitamiseen kuin imagon vaalimiseenkin.

Kuluttajat haluavat tulla palvelluksi niissä kanavissa, joita he itse käyttävät ja juuri silloin kuin heille itselleen sopii - vaikka vuoden jokaisena päivänä ja kellon ympäri.

Tiedämme mitä sosiaalisessa mediassa kannattaa tehdä, missä kanavissa olla ja millä resursseilla ja teknologialla. Osaamme hyödyntää sen mahdollisuudet asiakkaiden ymmärtämisessä, palautteen keräämisessä ja asiakkaiden palvelemisessa. Autamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa yritystänne sosiaalisen median strategian luomisessa ja toteuttamisessa, ja tuotamme sosiaalisen median asiakaspalvelua.

Sosiaalinen media kasvattaa tutkitusti myyntiä. Sen hyöty on myös helposti mitattavissa.

Autamme hyödyntämään sosiaalista mediaa toimialalle ja yrityksen rutiineihin parhaiten sopivalla tavalla: asiakaspalveluun, kilpailuihin, tarjousten ja tapahtumien markkinointiin:
- teemme kartoituksen ja markkinointistrategian
- luomme sivuston sosiaaliseen mediaan
- integroimme sivuston yrityksen kotisivuihin
- annamme koulutuksen päivittämiseen ja eri toimintojen käyttöön

Twitterin ja Facebookin ohella myös jakelumediat kasvattavat suosiotaan. Yrityksen omalla YouTube -kanavalla voi julkaista tuote- tai tapahtumavideoita. Slideshare on oiva yritysesittelyjen, oppaiden, käyttöohjeiden ja luentomateriaalin jakoon. Pinterest puolestaan tarjoaa vaihtoehtoja näyttävien kuvastojen välittämiseen. Issuussa voi julkaista selattavia jäsenlehtiä ja kuvastoja. Ja kaikki jakelukanavat voi helposti integroida yrityksen omille kotisivuille.

Sosiaalinen media on oikeanlaista suoraa sissimarkkinointia -> Osaamme tämänkin!
Ota yhteyttä ja kysy lisää kuinka voisimme tehostaa näkyvyyttäsi bittiavaruudessa!
 
 
Bottombar